Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016
Το Σάββατο 6  Φεβρουαρίου  έγινε η βράβευση 329 Ηλείων μαθητών από το Παράρτημα Ν.Ηλείας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς μαθηματικών <<Παιχνίδι και Μαθηματικά>>, <<Ο Θαλής.>> και <<Ευκλείδης>> σε διπλή εκδήλωση σε Γαστούνη και Πύργο.
 Στις 10.30π.μ το πρωί πραγματοποιήθηκε η  πρώτη εκδήλωση στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης για τους μαθητές της Αμαλιάδαςκαι δήμων του κάμπου.
Στην αίθουσα είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο από διακριθέντες μαθητές ,γονείς,δασκάλους.Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών τόσο ο Δήμαρχος της πόλης κ.Καστρινός Αλέξιος ,ο οποίος συνεχάρη τους μαθητές και έκανε και την πρώτη βράβευση,ο πρόεδρος του παραρτήματος κ Διονύσιος Γιάνναρος,διευθυντές σχολείων,εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Στις 5μ.μ το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου στον Πύργο για τα παιδιά των δήμων Πύργου ,Ζαχάρως ,Ολυμπίας και  Κρεστένων.
  Την εκδήλωση προλόγισε ο Γραμματέας του παραρτήματος κ.Ιωάννης Τσόπελας. Κατόπιν έλαβε το λόγο ο πρόεδρος του Παραρτήματος  κ.Διονύσιος Γιάνναρος, .Στην κατάμεστη αίθουσα ήταν παρόντες εκτός από του μαθητές και του γονείς τους,Διευθυντές σχολείων ,δάσκαλοι, ο υπεύθυνος εκπαιδευτικών θεμάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Νίκος Αγγελόπουλος και ο νέος Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευση κ. Παναγιώτης Ζεύλας που συνεχάρησαν τα παιδιά στο χαιρετισμό τους.
Και στις δύο εκδηλώσειςο Α΄ Αντιπρόεδρος του παραρτήματος κ .Κουσινιώρης Γεώργιος μίλησε για το <<Θαλή τον Μιλήσιο >> του οποίου το όνομα έχει πάρει ο ένας εκ των τριών Μαθηματικών διαγωνισμών.
Φωτογραφίες από εκδήλωση στην Γαστούνη.

 
Φωτογραφίες από Πύργο
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου